joi, 21 martie 2013

Muzica...un element important din viata unui om

Salut. Astazi va voi vorbi despre muzică. Acest subiect cred ca este unul foarte interesant din toate punctele de vedere si cred ca o sa va placa , deoarece majoritatea populatiei asculta muzica, fie cand face treburile casnice, fie pentru relaxare, fie la serviciu , fie si la scoala in timpul orelor plictisitoare,uneori :) .
In primul rand, muzica este o arta. Prin muzica te poti relaxa, oricate necazuri ai avea, te intinzi pe pat si ii dai drumul la muzica. Unii oameni chiar considera muzica drept o terapie, o terapie a sufletului.
In muzica exista diferite genuri, iar parerile ascultatorilor sunt foarte diferentiate.
Nu poti sa-i spui unui om ce muzica sa asculta, pentru ca aceea iti place tie, NU! De exemplu oricat de needucati li se par unor oameni ascultatorii de manele(nu sunt un fan al acestui gen), nu au dreptul de a-i jigni.Probabil ca multi dintre voi stiti zicala "Gusturile nu se discuta". Asta este, daca asta a ascultat respectiva persoana in casa sau daca el se relaxeaza pe "Să muare duşmanii mei" , treaba lui.
In al doilea rand, in general pe baza genurilor de muzica se va schimba si vestimentatia , de exemplu un rapper adopta o vestimentatie potrivita si asemanatoare "idolilor" sai, celor care canta muzica pe care el o asculta , sau un rocker infocat dupa muzica si stilul rock se va imbraca si el lafel si isi va schimba stilul dupa majoritatea rockerilor de pe Pamant. Acum eu vorbesc despre cei care isi iubesc nespus de mult stilul acesta de muzica, deoarece unuia cui nu-i place in special un gen , poate asculta mai multe genuri fara probleme cum se imbraca sau fara sa fie judecat de alti fani ai unuia dintre genurile de muzica ascultate de el.
In concluzie, o mare parte din populatie asculta muzica, cum am spus si mai sus, fie cand face o treaba prin casa, fie la serviciu , fie pentru relaxare.
Ascultati muzica pentru ca o sa fiti mult mai relaxati dupa o zi foarte obositoare de munca sau dupa o zi infernala la scoala unde te-au innebunit toti profesorii si pe deasupra te-ai mai si batut cu un coleg pentru o chestie marunta. 
Multumesc ca mi-ati citit si de data aceasta blogul si , nu uitati sa-mi dati un Subscribe/Follow si daca v-a placut dati si voi mai departe un link cu blogul meu la prieteni.
Daca vreti sa vorbiti ceva cu mine, nu ezitati sa ma contactati la adresa "cristiancfr29@yahoo.com".
Salut! :)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu